Hoppa till sidans innehåll

Läger i Livehamn 2012

08 AUG 2012 16:33
Casting
  • Skapad: 08 AUG 2012 16:33

Kajsa Bosta berättar om hur det har varit på Livehamn Castingläger.

Äntligen var det dags för bästa lägret, Livehamn castingläger. Livehamn är Ingegärd och Björn Österbergs fantastiska ställe nära Loftahammar som de delar med sin familj. Förra sommaren var jag där för att träna tillsammans med Gustav Kransberg inför NM, detta år blev vi flera och träningen satt där den skulle.

 

Jag, AK (Anna-Karin), Gustav och Veronica åkte ner på Lördagen för att tjuvstarta lägret. Vi började träna 2:an på kvällen och somnade som stockar. På söndagen fortsatte träningen och vi fick fin besök av Larsa och Maria. Efter en god middag åkte vi in för att först hämta upp Linnea Morild och senare även Mickan Johansson.

Under måndag förmiddag tränade vi precisionsgrenarna och åkte sedan in till en fotbollsplan för att träna 5:an och 2:an. Där slöt de sista deltagarna upp till lägret. Linnea ”Räkan” Lundmark och Ludvig Janson.

 

Dagarna delades upp i förmiddag och eftermiddagspass där vi valde mellan längd och precisions grenarna. Alla fick bra coachning och vi hjälptes åt att döma varandra i serier för att få det så tävlingslik som möjligt. Resultaten sparades och vi kunde på onsdagskvällen räkna ut våra snitt i de olika grenarna.

På Onsdagen var det uttagningstävling för damerna till Nordiska Mästerskapen. Herrarna dömde oss  och vi fick göra 3 serier i gren 1,3 och 4. De tre med bäst samlad poäng i varje gren fick representera Sverige i NM. Regnet föll men vi gjorde våra serier och fick en stabil och god lunch innan vi tog oss in till Loftahammar för att tävla i gren 2 och 5. Resultat och de som kommer tävla i NM kommer inom kort.

 

Jag och Mickan åkte hem under kvällen medans de andra stannade till torsdagen.

Jag kan bara tacka alla deltagare och familjen Österberg för fantastiska dagar och längtar till nästa sommar!

Ibland är det frustrerande att vilja bli bäst. Men som Henka sa, ”Man blir inte världsmästare på en dag”

 

Skribent: Kajsa Bosta

Postadress:
IS Linné - Casting
Henrik Österberg, Mellanvägen 16
13930 Värmdö

Besöksadress:
Mellanvägen 16
13930 Värmdö

Kontakt:
Tel: 0707355016
E-post: This is a mailto link

Se all info